Zet uw evenement, training of workshop binnen 10 minuten online.

Zet u evenement, activiteit of project online


Dankzij onze evenemententool hoeft u niet meer eindeloos af te stemmen wie wanneer komt. Uw deelnemers schrijven zich in en krijgen een reminder als ze het nog niet gedaan hebben. U zet uw activiteit of omwisselproject of evenement online. 

Voorbeeld

Uitnodiging, bevestiging, reminder

De betrokkenen, externe klanten of medewerkers van uw organisatie, ontvangen een uitnodiging per mail voor een inschrijving. Het bericht vermeldt de beschikbare tijden en andere relevante gegevens. De klanten of medewerkers schrijven zich in op het tijdstipdat  hen het best past. Vervolgens ontvangenzij per email een bevestiging. 

Gemak, service, efficiency en meer inzicht

Reflex Appointment zorgt voor gemak, betere service en meer efficiency en leidt tot een hogere conversie. Ook leidt onze software tot een betere spreiding van de afspraken en een daarop afgestemde bezetting bij uw bedrijf of organisatie. Dat voorkomt wachttijden, dubbele afspraken en onnodige telefoontjes en geregel en bespaart dus tijd en kosten. Reflex Appointment voorziet u bovendien van klantgegevens en overzichten zoals aantal afspraken per dag en no show.

Altijd overzicht in uw inschrijvingen?

Dat kan! En nog gemakkelijk ook. Wilt u weten hoe? We laten u zien hoe u uw evenementen op een veilige manier online kunt maken. Dat bespaart u en uw klanten veel tijd bij het inschrijven en alles regelen.Plan nu een afspraak