Bespaart studenten en studiedaviseurs veel tijd bij het maken van een afspraak
Online afspraken voor onderwijsinstellingen

Online afspraken voor onderwijsinstellingen

Reflex Appointment is een uitkomst voor onderwijsinstellingen. Uw klanten - leerlingen, studenten of ouders - kunnen met dit programma op een gemakkelijke manier online een afspraak maken. Het scheelt uw organisatie veel tijd en u kunt u de klantenstroom in goede banen leiden. Diverse basisscholen, ROC’s, HBO-opleidingen en universiteiten gebruiken hiervoor Reflex software.

Basisschool: afspraken voor 10-minutengesprekken

Basisscholen organiseren twee of drie keer par jaar een rapportbespreking tussen ouders en een leraar, vaak 10-minutengesprek genoemd. Reflex Appointment is een handig en gebruiksvriendelijk systeem om die grote hoeveelheid afspraken online te maken.

MBO intakegesprekken kanaliseren

ROC’s bieden een breed scala aan opleidingen aan. Om de studenten te adviseren bij het maken van de juiste studiekeuze vinden zogenaamde matching- of intakegesprekken plaats. Het gaat daarbij om honderden en soms wel duizenden afspraken per jaar. Onze online afsprakensoftware biedt hiervoor een perfecte oplossing. Zie bijvoorbeeld het Deltion College in Zwolle.

Hogescholen en universiteit: veelheid aan afspraken

Op universiteiten en hogescholen worden heel veel afspraken gemaakt tussen studenten en afdelingen en faculteiten. Denk aan spreekuren voor bepaalde vakken, (jaar)gesprekken met studieadviseurs of adviesgesprekken met buitenlandse studenten. Of aan inschrijving voor gastlessen of kennismaking met stagebedrijven (met bijvoorbeeld een limiet van vier gesprekken per dag).

Diverse hogescholen en universiteiten gebruiken het Reflex afsprakensysteem, zoals de Radboud Universiteit Nijmegen en de Erasmus Universiteit Rotterdam.Universiteit van Amsterdam

Meer dan 20 onderwijsinstellingen en faculteiten maken gebruik van onze afsprakensoftware voor het plannen van afspraken met bijvoorbeeld studieadviseurs.Bekijk de klantcase