Ideaal voor veel afspraken in korte tijd
Online afspraken voor kortstondige projecten of evenementen

Project of evenement

Reflex Appointment is een handige tool voor projecten en evenementen waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland. Van het omwisselen van laptops of mobieltjes bij een groot bedrijf of organisatie tot een ouderavond op school. Of denk aan grote verhuizingen binnen de organisatie of de griepprik die op grote schaal wordt verstrekt door huisartsen, GGZ-instellingen en revalidatiecentra.

Uitnodiging, bevestiging, reminder

De betrokkenen, externe klanten of medewerkers van uw organisatie, ontvangen een uitnodiging per mail voor een afspraak. Het bericht vermeldt de beschikbare tijden (en andere gewenste details). De klanten of medewerkers geven aan welke dag en tijdstip hen het best schikken en ontvangen per email een bevestiging van de door henzelf gemaakte afspraak, die ook verschijnt in hun (outlook) agenda. Het systeem verstuurt een dag voor de afspraak nog een reminder.

Gemak, service, efficiency en meer inzicht

Reflex Appointment zorgt voor gemak, betere service en meer efficiency en leidt tot een hogere conversie. Ook leidt onze software tot een betere spreiding van de afspraken en een daarop afgestemde bezetting bij uw bedrijf of organisatie. Dat voorkomt wachttijden, dubbele afspraken en onnodige telefoontjes en geregel en bespaart dus tijd en kosten. Reflex Appointment voorziet u bovendien van klantgegevens en overzichten zoals aantal afspraken per dag en no show.

Lees verder hoe Scholten Awater onze afsprakensoftware inzet bij haar omwisselprojectenAltijd overzicht in uw afspraken?

Dat kan! En nog gemakkelijk ook. Wilt u weten hoe? We laten u zien hoe u agenda's op een veilige manier online kunt maken. Dat bespaart u en uw klanten veel tijd bij het maken van afspraken.Plan nu een afspraak